Hvem er jeg?

Ret tidligt opdagede jeg, at dét med at skabe begejstring, resultater og øget livsglæde hos mennesker gennem motivation og fysisk aktivitet var noget, der gav rigtig god mening for mig. Jeg konkluderede herefter, at det var i denne retning jeg skulle, hvis jeg kunne komme i nærheden af det.

Nu står jeg med 12 års erfaring indenfor holdundervisning, både indendørs og udendørs, og ser mit job som et privilegie i højeste potens.

Jeg er uddannet fysioterapeut og startede direkte efter sidste eksamen i 2014 op, som selvstændig på en privat klinik på Frederiksberg.

Sideløbende med jobbet som fysioterapeut, forsatte jeg mine personlige træningsklienter.

Efter små 3 år på klinikken valgte jeg, at opsige mit ydernummer pr. 31.12.16, for at kunne efterkomme efterspørgslen fra nye klienter til personlig træning.

Fysioterapi-studiet og arbejdet som fysioterapeut, har givet mig viden om og redskaberne til optimal tilgang til træning, skader, genoptræning og rehabilitering.

Jeg er internationalt certificeret personlig træner og er uddannet Holistic Lifestyle Coach gennem Paul Chek (USA’s førende indenfor holistisk livsstil).

I 2014 tog jeg mine første personlig træningsklienter ind, og har undervist lige siden.

Jeg lægger stor vægt på, at den fysiske træning skal være overførbar og virkelighedstro. Det vil sige, at træningen er funktionel, med komponenter af krav som vi alle møder i vores hverdag.

Træningen skal være og er varieret, hvilket alle mine klienter bekræfter. Det skal være sjovt, effektivt og varieret, både for mine klienters skyld/motivation og for min egen.

Det gælder om at udfordre sig selv og være kreativ, såvel klient som træner.

Med personlig træning får du træning, som er 100% tilpasset og lagt ud fra din gøren, kunnen og ønsker.

Samme effekt og optimal tilpasning, findes ikke i andre træningsformer, hvor fordelingen ikke er 1:1 – træner og klient.

Det handler om at sætte mål, sætte mål med mening, og det handler om at nå dem. Der er intet, der kan måle sig med den glæde, der afspejles hos mine klienter, når de når deres mål. Succes er næring til nye målsætninger.

Personlig træning hos mig rækker ud over konsultationerne. Jeg skal kunne give dig redskaberne til en effektiv træning – også når du er alene. Hos mig laver vi i fælleskab en analyse af hvad, der præcis skal til for at du når dit mål. Alt andet sorteres fra. Vigtigheden af at kunne skitsere en målsætning, stiller skarpt på hvordan, vi får din krops mange indbyrdes systemer til at fungere bedst muligt, så du får det optimale afkast og ideelle udbytte af vores træning.

Jeg tilbyder ligeledes kostkonsultationer, som både kan stå alene eller i forlængelse af et træningsforløb hos mig.

Jeg er af den overbevisning, at alt for mange danskere, har været på turné rundt i det danske slankeunivers. Alt for mange står tilbage med en følelse af, at kiloene forlod kroppen for en stund, men kun for at vende retur efter et endt forløb.

Jeg går anderledes til mine kostkonsultationer end de fleste andre, udelukkende af den årsag, at der efter min opfattelse, skal ændres vaner for at ændringerne holder ved, også selvom forløbet hos mig er afsluttet.

Ændringer skal være til at overskue førend vi kan få dem implementeret i en travl og hektisk hverdag. For mig er det ikke overskueligt, at skulle måle og veje min mad i en travl hverdag. Derfor kunne jeg heller ikke drømme om, at bede mine klienter om dette.

At opnå sine mål, hvad enten det er i forbindelse med træning, kost eller noget helt tredje, er en succesoplevelse, der kun kan skabe momentum for nye mål, hvor overliggeren hæves. Sejrens sødme er næring til ny succes.

På nuværende tidspunkt har jeg mine klienter i Charlottehaven på Østerbro, og i Impuls Motionscenter i Holte.