Noene såler

Hvad nu, hvis jeg sagde, at du kunne lægge 13g gummisål i hver er dine (løbe)sko, med en tykkelse på 2mm, der virker støddæmpende og reducerer samt absorberer 92% af stødene, der opstår når du går eller løber? Så ville du nok tænke, at jeg havde tabt mælet, men sådan forholder det sig slet ikke.

Går du de 10.000 dagligt anbefalede skridt? Om jeg går 10.000 skridt dagligt, ved jeg ikke, men jeg ved, at jeg sætter én fod foran den anden hver dag, som en del af min gangcyklus.

Kroppen udsættes dagligt for forbigående kræfter af forskellige størrelser på grund af virkningen af foden med jorden, under både gang og løb.
Når en genstand i bevægelse, såsom foden, løber ind i en stationær genstand, såsom jorden, sker der en udveksling af både energi og momentum mellem dem.
Der resulterer i en “chokbølge”, der gentagne gange passerer op gennem legemet, og som på sigt, kan frembringe skader på både led, brusk og forskellige andre patologier.

Over den seneste tid har jeg i mine sko og løbesko, haft NOENE® såler – og nu bliver det lunt. Det er meget fint, tænker du så, men hvad er det?

Sålerne er produceret i Schweiz, under ISO 9001 og ISO 14001, som er betegnelser for, at firmaet/produktionen er underlagt meget strenge krav om kvalitet, dokumentation og miljøperformance. Sålerne er klinisk testede, testede med ”blinde” testpersoner, og klassificeret som ”medicinsk udstyr klasse 1”.
86% af testpersonerne besluttede at beholde sålerne efter testforsøgene, og forsatte med at bruge dem.

Hvad er det? Og hvad kan de?
Den vigtigste egenskab af NOENE® materialet er dets viskoelasticit, hvilket gør det til en fremragende støddæmper. Sålernes materiale gør det muligt at absorbere stødene med op til 92% og derefter sprede energien.
Sålerne er bl.a. testet af privat personer, der i 72% af tilfældene berettede om oplevet forbedret stødabsorption, når de benyttede NOENE® såler.

Sålerne er fremstillet i et gummimateriale, er som sagt 2mm tykke og vejer 13g pr. stk. De kan tilpasses til alle slags fodtøj, og lægges i skoen under den originale sål. De ændrer ikke på stabiliteten på fodtøjet, 67% oplever tværtimod bedre kontakt med underlaget og over 55% oplever bedre komfort i deres fodtøj med sålerne i.

Ønsker du dokumentation og testmateriale, fremsender jeg dette fluks, eller har du spørgsmål og/eller ønsker at købe sålerne, send mig da gerne en SMS på 28261244, med dit navn, adresse og antal.
Køber betaler porto.

To slags såler fra NOENE® LG2 og NO2

LG2 er 2 mm tyk, er tiltænkt til hverdagssko, da denne giver en større komfort, gummisål med en overside af stof.

NO2 er 2 mm tyk, er lidt bredere i forfoden tiltænkt sportssko. Denne sål er identisk med SOS1 (som jeg solgte tidligere), forskellen er blot at denne er 2 mm. tyk, og dermed giver en øget komfort til sportssko.

Pris pr. par:

LG2 ved køb af et par 199kr. inkl. moms 
LG2 ved køb af to par 189kr. inkl. moms
NO2 ved køb af et par 229kr. inkl. moms 
NO2 ved køb af to par 219kr. inkl. moms