RETREAT

2021

CW

CW RETREAT

Igen i 2021 vil den lillle yderst charmerende middelalder landsby Tourettes-sup-Loup i Provence Côte d’Azur, som ligger i det smukke bagland af Nice, danne rammerne om
CW RETREAT 2021, 23.-27. september (uge 39).

Hotellet Auberge de Tourettes er dansk ejet og forpagtes af Charlotte, der er yderst anerkendt i den danske restaurationsbranche.

Hotellet har en fantastisk, hyggelig og velbesøgt restaurant med egen kok, og har 10 dobbeltværelser indrettet i autetisk fransk stil med eget bad/toilet.
Alle dagene har vi hotellet for os selv, og er i de bedste hænder hos Charlotte & co.

Der vil være 2-3 workout’s og 1-2 yoga sessions om dagen. Løb vil ikke være en del af programmet.

Præsentation af Marianne Hagemann, yogalærer på rejsen:

På mine yogatimer kan alle være med.Mit mål er bl.a. at give glæden ved yoga videre, så både nybegynderen og den øvede går fra undervisningen med ro i sjælen og glæde i sindet. Jeg underviser i en blanding af gamle velkendte yogastillinger kombineret med nye og anderledes. Det velkendte giver mulighed for en meditativ praksis, mens det nye udfordrer og overrasker. Mit fokus er også at guide dig sikkert gennem stillingerne i et flow, hvor du forbinder dig til åndedrættet.
Jeg har gennem de sidste 20 år beskæftiget mig med undervisning og vejledning – de sidste ca. 8 år i en bred vifte inden for bevægelse.
At undervise i yoga er imidlertid min største passion. For mig er yoga også meget mere end de fysiske stillinger og vejrtrækningsøvelser, som mange forbinder yoga med.
Yoga er også filosofi, en måde at være med i livet på, mentaltræning og personlig udvikling. For mig har denne unikke kombination af krop og sind give en ro og en glæde, som jeg har søgt i mange år. Yoga er blevet min passion, som jeg glæder mig til at udforske samt dele med mine elever.
Derudover er jeg optaget af – samt uddannet indenfor – den indiske lægevidenskab, Ayurveda (viden om livet). Ayurveda er yogaens medicinske pendant, dvs et sundhedssystem, der relaterer til yoga. Glæder mig til at undervise jer på retreatet til september.

Jeg glæder mig
De bedste hilsner
Caroline Wolf

PRIS: 6.999 Kr.

Depositum på DKK 2999,00 skal betales ved tilmelding. Restbeløbet opkræves 3 mdr. inden afrejse. Depositum refunderes ikke ved afmelding.

Frankrig 2021

Inkluderet i prisen er:

IKKE Inkluderet i prisen er:

Hotel

CW RETREAT 2021